آشپز با استفاده از روش های مختلف انواع غذاها را آماده و تهیه می کند. در برخی از رستوران ها گروهی از آشپزها با هم همکاری می کنند و یک سرآشپز بر کار آشپزان نظارت می کند. و در برخی از رستوران ها فقط یک آشپز وظیفه ی تهیه ی غذا ها را به عهده دارد و کمک آشپز به او کمک می کند. آشپز یکی از کلیدی ترین و مهم ترین پرسنل یک رستوران می باشد. زیرا طعم و کیفیت غذا مهم ترین آیتم در راه اندازی رستوران و جلب رضایت مشتری می باشد. هیچ رستورانی بدون بهترین آشپز موفق نمی شود. در راه اندازی رستوران استخدام پرسنل ماهر امری پر هزینه و زمان بر اما بسیار مهم می باشد و در انتخاب پرسنل باید دقت زیادی داشت. در این مقاله برخی از ویژگی ها و وظایف آشپز رستوران معرفی می شود.
منبع: https://rahnama.com/category/1004/1035/استخدام/آشپز-و-مشاغل-مرتبط